Кремсупа от тиквички с варено яйце
18 Април 2012
28884
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязаните на кубчета зеленчуци се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират. Зеленчуковата смес се разрежда с бульона, в който е варена. В сгорещено масло се запържва лъжица брашно и се добавя зеленчуковата смес. Когато кипне на тънка струя се прибавя прясното мляко. При непрекъснато бъркане се вари 3-4 минути. Супата се сервира студена, поръсена с настъргани варени яйца, магданоз и копър на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари