Кремсупа с домати и фиде
23 Януари 2012
13884
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Доматите се попарват с гореща вода, обелват се и се нарязват на ситно. Ако са от консерва, само се обелват и нарязват. Лукът и морковите се почистват и се нарязват на ситно. В предварително загрята тенджера се сипва олиото да се загрее леко. Добавя се сол. Слагат се морковите и лука да се задушат в мазнината на умерен огън докато поомекнат. Добавя се фидето и се пържи като се обръща с дървена лъжица заедно със зеленчуците на умерен огън до златисто. Добавят се доматите. Долива се с 2 ч.ч. топла вода и се оставя да ври на умерен огън до готовност – да се свари фидето. Накрая се добавят ситно нарязани магданозът или босилекът, обеленият и смачкан чесън и черният пипер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари