Кремсупа с картофи и бяло вино
3 Март 2012
9846
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтворете бульончетата във вода.
Запържете бекона до златисто-кафяво, махнете излишната мазнина (но не цялата). Прибавете лука и запържете докато стане прозрачен. Прибавете нарязаните картофи, бульона и дафиновия лист. Задушавайтеq докато картофките поомекнат. Прибавете млякото и виното и оставете сместта да покъкри. След това пасирайте и сервирайте супата, поръсена с магданоза и крутоните.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари