Кремсупа с топено сирене
28 Юни 2012
9953
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 пакетче краве масло
2 лъжици брашно
3 чаши бульон
4 лъжици бяло вино
2 парчета топено сирене
2 малки главички лук
2 филии сух бял хляб
1/2 връзка магданоз
черен пипер
сол
Разтопете половината от маслото и запържете брашното. Залейте с бульона, 2 чаши вода и виното. Варете 10-15 мин. Прибавете нарязаното сирене, като бъркате непрекъснато. Щом заври, свалете супата от огъня, подправете я със ситно нарязан магданоз и черен пипер. Нарежете лука на кръгчета, а хляба - на кубчета. Изпържете ги в останалото масло и поднесете към супата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари