КРЕМЪТ СЕ КРИЕ В ТЕСТОТО! Велик сладкиш - само на пръв поглед е обикновен, вътре крие най-вкусния ванилов крем!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
КРЕМЪТ СЕ КРИЕ В ТЕСТОТО! Велик сладкиш - само на пръв поглед е обикновен, вътре крие най-вкусния ванилов крем!
КРЕМЪТ СЕ КРИЕ В ТЕСТОТО! Велик сладкиш - само на пръв поглед е обикновен, вътре крие най-вкусния...
4532
Източник: За Жената
КРЕМЪТ СЕ КРИЕ В ТЕСТОТО! Велик сладкиш - само на пръв поглед е обикновен, вътре крие най-вкусния ванилов крем!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Предлагаме ви рецептата за чуден сладкиш, който е наистина вкусен, мек и същевременно сочен.

Можете да го направите с или без плодове. За измерване на продуктите използвайте чаша с обем 250 мл.

Ако използвате различен обем, винаги измервайте всички съставки с една и съща чаша, това е гаранция за успех.

Интересното тук е, че кремът се "крие" в тестото - понеже няма да го видите, изненадата ще последва, когато отхапете парченце - буквално ще се разтопи в устата ви! Ето необходимите продукти за този Сладкиш-изненада с ванилов крем :

сладкиш изненада

Снимка: Pinterest

Сладкиш-изненада с ванилов крем

Имаме нужда от:

  • 1 чаша обикновено брашно
  • 1 опаковка бакпулвер
  • 1 чаша полугрубо брашно
  • 1 чаша мляко
  • 3/4 чаша кр.
захар
  • 1 опаковка ванилова захар
  • 1/2 чаша олио
  • 2 яйца
  • За крема:

    • 3/4 чаша пудра захар
    • 2 чаши заквасена сметана 16% (400 г)
    • 2 яйца
    • 1 опаковка ванилов пудинг на прах
    • 1 опаковка ванилова захар

    По избор:

    • плодов компот
    • пресни малки плодове
    • замразени плодове (овкусени със захар)

    Приготвяне:

    Първо разбъркайте продуктите за тестото с миксер.

    Първо яйца със захар до пяна, след това течни съставки и накрая насипни съставки.

    За крема:

    Смесете всички съставки за крема (ще използваме пудинг от пакетче, а не сварен пудинг) и разбийте с миксер.

    разбит крем

    Снимка: Pinterest

    Наредете 1/2 от тестото върху тава, застлана с хартия за печене (или намазнена и поръсена с брашно) .

    Върху тестото се разпределя кремът с пош или обикновена лъжица (може на зигзаг или на острови).

    крем върху тестото

    Снимка: Pinterest

    Накрая добавяме плодовете и остатъка от тестото.

    Сладкишът може да се приготви и без плодове.

    Ако използвате плодове от компот, препоръчвам да намалите малко захарта, а също и да ги отцедите хубаво.

    Пече се при температура 170 градуса около 45-55 минути. Трябва да се внимава да не загори.

    Поръсете готовия сладкиш с пудра захар.

    изпечен плодов сладкиш

    Снимка: Pinterest

    сладкиш с ванилов крем

    Снимка: Pinterest

    Желаем ви добър апетит! :-)

    парче крем сладкиш

    Снимка: Pinterest

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft