Круши с Прошуто и рукола
8 Август 2013
9782
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете руколата в купа. Нарежете крушата на четвъртинки по дължина и махнете семенната част. Нарежете всяка четвъртина на половина, така че да се получат 8 дълги резена. Подправете крушата със сока на половин лимон, мащерката, зехтин, сол и черен пипер. СложетеС останалите подправки овкусете и руколата. Сложете няколко листенца рукола от двете страни на резен прошуто, а в средата сложете резенче круша. Навийте прошутото стегнато на вързопче. По желание разрежете всяко вързопче още на половина, така че да се получат 16 хапки. Може да ги оставите и цели. Поднесете хапките изстудени.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари