Кумата се върна от Канада и ни покани на вечеря. Толкова вкусно печено не бях кусвала! Не...
25 Май 2017
46762
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Наскоро кумата се върна от Канада и реши да ни поглези с тази невероятно вкусна рецепта за ребърца по канадски ! Определено на вас също ще ви хареса този истински шедьовър от вкусно и ароматно месо .
Как да приготвим вкусни свински ребра
СЪСТАВКИ:
- 1 кг свински ребра
- 100 г ябълково пюре
- 100 г кетчуп
- 1/2 ч.л. чесън на прах
- 1/2 ч.л. червен пипер
- 1/2 ч.л. черен пипер
- 3-4 супени лъжици соев сос
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 3 супени лъжици зах а р
- 1/2 ч.л. канела на прах
ПРИГОТВЯНЕ:
- Смесете в малък съд ябълково пюре, кетчуп, чесън, червен пипер, соев сос, лимонов сок, захар и канела.
- Нарежете ребрата, така че всяка порция да има кост. Ако парчетата месо са големи, можете предварително да ги сварите в продължение на 15-20 минути.
- Сложете месото в соса и внимателно намажете всяко парче. Оставете ребрата в хладилника да се мариноват 30 минути.
- Поставете месото върху хартия за печене в тава и го покрийте с фолио. Печете на 220 градуса 90 минути.
- С останалия сос мажете месото на всеки 20 минути. След 40 минути печене снемете фолиото и допечете ребрата до златисто кафяво.
Да ви е сладко! Не забравяйте да споделите тази рецепта с приятелите си.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари