![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
За тестото: Загрейте фурната на 175 градуса. С миксер разбийте маслото на гладка смес. Прибавете останалите продукти при непрекъснато бъркане, като един или няколко пъти обирате добре стените на купата, така че всичко да се хомогенизира добре. Заделете около 1/3 чаша от сместа. Останалото тесто използвайте за основата - притиснете тестото по дъното на квадратна тавичка (22х22 см.). Трябва да се получи тънък пласт. Изпечете за 10-15 минути, докато добие леко златист цвят.
За плънката: Разбийте захарта, солта, сметаната, брашното, лимонената кора и яйцата. Добавете внимателно къпините.
Щом извадите коричката от фурната, излейте къпиновата смес върху горещата основа. Опитайте се да разпределите къпините равномерно. Отгоре натрошете заделената предварително 1/3 чаша от тестената смес. Изпечете за 40-50 минути, докато сладкишът хване златисто-кафява коричка.
Оставете да поизстине за около час, след това нарежете на пастички и поднесете.