Кюфтенца от дроб
20 Февруари 2014
8971
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
600 гр черен дроб (пилешки, свински, телешки)
1 глава кромид лук
1 яйце
сол и черен пипер на вкус
3 с.л. брашно
3 скилидки чесън
Черният дроб, кромидът и чесънът се смилат в машина за месо или кухненски робот. В сместа се прибавят яйцето, сол и пипер на вкус, брашното и се объркват добре.
От сместа с лъжица се гребва малка част и се пуска в загрято добре олио. Кюфтетата леко се притискат с лъжицата в тигана, за да се сплескат мъничко. Пържат се добре от всички страни до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари