Лазаня-гювече
18 Септември 2012
107711
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Корите за лазаня се начупват на парчета. Сиренето, кашкавалът и саламът се нарязват на кубчета. Лютеницата се разрежда с водата в съотношение 1:1. В гювечето се нареждат малко кори, върху тях се ръси салам, сирене, кашкавал и се полива със сока от лютеницата, така се редуват три пласта. Най-отгоре се настъргва кашкавал. Пече се в умерена фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари