Ледена супа с плодови топки
5 Юли 2012
5383
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пасираме част от динята, пъпеша и банана, добавяме и нектарините, като оставяме едно парче. От останалата част от динята издълбаваме малки топчета. Същото правим и от пъпеша. Топчетата ги пускаме в готовата супа. Сервираме с кубчета лед и листо от мента.
Забележка: може да приготвим супата от всякакви плодове, според вкуса, стига да са меки и сочни - например ягоди, малини, къпини, кайсии и пр. Плодовите топки могат да бъдат само от пъпеш, само от диня или комбинация от двата плода.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари