Плодовете се измиват и се поставят в купа заедно с 50 гр. захар, престояват 1 час. Млякото се слага да заври, прибавя се пудингът и се бърка, докато се получи гъст крем. Маслото се смесва с пудинга. В правоъгълна купа, се нареждат ред бисквити, покриват се с част от крема, слой от плодовете (които са в захарта) и процедурата се повтаря до изчерпване на количествата, като най-отгоре се завършва със слой от крема. Готовата торта се украсява със заделените пресни плодове и се оставя в хладилника за няколко часа (най-добре цяла нощ), докато бисквитите се напоят добре от крема и омекнат.
Забележка: спокойно може да замените плодовете с такива по ваш вкус или да използвате само един вид, освен това може да използвате и пудинг с различен вкус - например ягода, лимон и пр.