Лека вечеря за топлите дни - яйце в домат. Ще си оближете пръстите! Ръководство със снимки
30 Юли 2015
936451
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
За подготовката на тази рецепта са ви нужни следните съставки:
2 големи домата
2 яйца
2 кубчета сирене
2 ленти кашкавал
малко пресен магданоз
малко зехтин
риган на вкус
сол, смлян черен пипер на вкус
1. Измийте доматите, отрежете върха им и извадете средата. Завъртете главата надолу и добре изцедете. Тавичката увийте с хартия за печене, поръсете с малко зехтин и поставете домата.
2.
Във всеки домат поставете по едно кубче сирене, както и бекон, който предварително сте нарязали на кубчета.
3.След това отгоре счупете по едно яйце.
4. Подсолете и подправете с магданоз и риган. Печете във фурна, загрята на 200 градуса, около 20 минути.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари