Лекарството за рак е открито още през 1923 г., но умишлено го крият от хората

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Лекарството за рак е открито още през 1923 г., но умишлено го крият от хората
2334
Източник: bgnow.eu
Снимков материал: pixabay.com
Лекарството за рак е открито още през 1923 г., но умишлено го крият от хората

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Ото Варбург открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичния начин на живот.

С антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност тялото създава кисела среда.

Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода.

Липсата на кислород в клетките създава кисела среда

Д-р Варбург заявил: Намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално киселата среда е среда без кислород.

Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят без него.

Туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални

В своето произведение "Метаболизмът на тумора" Ото Варбург казва, че всички ракови форми се характеризират с две фундаментални условия: кръвна киселинност и хипоксия.

Ученият открил и че туморните клетки са анаеробни (не поемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород.

Здрави клетки без 35 % кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни. Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило, обобщава д-р Варбург.

Според него, ракът не е нищо друго, освен защитен механизъм, който имат някои телесни клетки, които са оцелели в кисела среда без наличие на кислород.

ВАЖНО: Храната в зависимост от протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в тялото. С други думи ... всичко зависи от това, което се яде.

Киселинното или алкалното състояние се измерват с PH, чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от 7 до 14 алкална.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft