7 Декември 2023
2682
Снимков материал: pixabay.com
Индийското орехче е доста често срещана подправка за ястия. Но трябва да се използва изключително внимателно, казва известен диетолог. В крайна сметка растението съдържа токсични елементи.
Ако не прекалявате и добавяте малки количества подправка към всяко ястие, както отбеляза лекарят в интервю за портала RNews, тогава нищо лошо няма да се случи. Подправката само ще добави аромат и ще подобри вкуса.
"...»
"Индийското орехче не се използва в големи количества поради токсични отрови. Използването му отделно за храна е неблагодарна задача", отбеляза Мойсенко.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари