Това панирано топено сирене се услажда на всеки, който го вкуси
Предлагаме ви рецептата за панирано топено сирене, която става лесно и бързо, а няма човек, който да не хареса уникалния му вкус. За предястие, мезе или даже гарнитура, е просто малка фантазия, както сами ще видите.
Страшно лесно, бързо и вкусно става това панирано топено сирене
Трябват ни две кутии с топено сирене, три яйца, галета, корнфлейкс, олио, може и малко сол на вкус.
Първо е нужно да поставим топеното сирене във фризера за около 15-ина минутки.
След това изваждаме топеното сирене от фризера и го овалваме хубаво в галетата. През това време в един тиган си нагорещяваме олиото, а след като вече е горещо, намаляме температурата на котлона.
След като сме оваляли в галетата топеното сирене, го потапяме последователно в разбитите яйца и после в корнфлейкса, а веднага след това го мятаме в тигана да се запържи.
Важно е да отбележим, че топените сиренца в тигана е нужно да се обръщат бързо, за да не загорят. След като видим, че те вече са получили онзи апетитен златист цвят, ги вадим от мазнината в тигана и ги поставяме да се отцедят върху кухненска хартия.
Накрая тези вкусни панирани топени сиренца ги гарнираме със сладко от боровинки, с резенчета портокал или с каквото друго имаме под ръка или пък ни харесва.
Правят се доста скоростно, само за половин час са напълно готови за консумация, а са толкова вкусни, че ще си оближете пръстите само от първата хапка. Опитайте ги у дома и ще видите, че въобще няма да съжалявате.
Пожелаваме ви да си ги изядете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!