Леля ми каза да го ям в продължение на 1 месец. Пробвах и това, което се случи с тялото ми беше великолепно

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Леля ми каза да го ям в продължение на 1 месец. Пробвах и това, което се случи с тялото ми беше великолепно
599605
Снимков материал: pixabay.com
Леля ми каза да го ям в продължение на 1 месец. Пробвах и това, което се случи с тялото ми беше великолепно

Джинджифилът е подправка, която се използва в кухнята. В последно време той започна да се прилага и за целите на здравето при различни проблеми като гадене, смущения в храносмилателния тракт и болка.

Коренът е най-използваната част на растението.

Той може да се намери в много различни форми и ако все още не сте започнали да го използвате, ето причините, заради които е необходимо да започнете още сега.

1. Джинджифил при храносмилателни проблеми
Джинджифилът би могъл да облекчи дразненето в стомашно-чревния тракт. Той може да стимулира отделянето на слюнка и с това помага на храна и течностите да се придвижват лесно и гладко.
Спира сутрешното гадене при бременните, помага дори и по време на лечение на рак да не се чувства гадене. Можете да използвате джинджифил, за да ви помогне да ограничите този проблем.

3 . Джинджифил срещу болка
Джинджифилът намалява болките в мускулите с 25%. Той може също да намали прогресирането на мускулната болка ден след ден.

4 . Джинджифил срещу възпаления
Дегенерация на ставите в тялото може да доведе до ставни болки и скованост. Положителното влияние на джинджифила при такива възпаления бе потвърдено от проучване, при което са били изследвани 247 души.

5. Джинджифил срещу сърдечно-съдови заболявания
Диабет тип 2 е много разпространен и само 2 грама джинджифил на прах дневно могат да го понижат до 10% за перод от 12 седмици. Сърдечните проблеми и състояния могат да бъдат подобрени с 10%.

6. Джинджифил за по-ниски нива на холестерола
3 грама джинджифил на прах са давани на 85 души и ежедневната му употреба е намалила нивата на холестерола. При понижението на холестерола също се намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

7. Джинджифил срещу рак
Проведено е изследване за влиянието на джинджифила върху няколко вида рак. Проучването е все още в ход, но то показа, че джинджифилът значително намалява молекулите и раковите клетки в дебелото черво.

8. Джинджифилът подобрява мозъчната функция
Застаряването на мозъка е нещо естествено и зависи от това колко бързо протича този процес. Можете да използвате джинджифил, защото неговите антиоксиданти и биоактивни компоненти, могат да повлияят на мозъка и с това да увеличат времето на паметта и да подобрят реакциите.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft