Лесен и бърз обяд
23 Ноември 2014
90874
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
3 глави лук
600 гр. свински пържоли
4 картофа
4 моркова
600 гр. гъби печурки
подправки - сол, Вегета, черен пипер
Нарязаните лук и пържоли се запържват в тиган. Прехвърлят се в гювеч и се добавят нарязаните картофи, моркови и гъби. Добавя се сол, Вегета и черен пипер. Заливат се с вода и се поставят във фурната. Най-накрая се прибавя една равна супена лъжица запържено брашно. Поднася се със сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари