Лесен кекс с пресни плодове
7 Септември 2012
177350
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измитите плодове се разполовяват и се почистват от костилката (семето). Двете яйца се разбиват със захарта, прибавя се киселото мляко, олоиото, ванилията, бакпулвера и брашното. Сместа се излива в тавичка и отгоре се нареждат нарязаните плодове. Поръсват се с малко захар. Сладкишът се слага да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30-40 мин., докато се зачерви. Още топъл може да се наръси с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари