Лесен крем сладкиш за чревоугодници
2 Юни 2015
67291
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Във врящото подсладено със захарта мляко поставете разбитите с малко от студеното мляко и с яйцата пакетчета пудинг. Разбърквайте непрекъснато с дървена лъжица, варейки пудинга на слаб огън. Процедурата е същата, като когато варите пудинг. Когато се получи необходимата плътност, свалете от огъня. В тава за печене сложете малко масло, достатъчно, за да намажете основата и стените на тавата. След това изсипете двете супени лъжици брашно и хубаво ги разпределете. Те ще направят хрупкава коричката на сладкиша. Излейте отгоре пудинга и печете на 200 градуса около 30 минути, или докато се запече и получи медна коричка. Преди да нарежете сладкиша се уверете, че е хубаво изстинал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари