Лесен омлет с риба тон
22 Декември 2011
12086
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Оставяме консервирания тон да се отцеди от олиото, смиламе го, разбъркваме със счукания чесън, ситно нарязания лук и черен пипер и изпържваме сместа в масло.
Приготвяме масления сос:
разбиваме маслото до побеляване, прибавяме ситно нарязан магданоз, сол и лимонов сок.
Стопяваме една четвърт от масления сос в тиган, прибавяме 2 разбити яйца, една четвърт от рибената смес и изпържваме омлета.
По същия начин приготвяме останалите три омлета.
Поднасяме веднага.
Олиото от консервата можем да използуваме за приготвяне на пълнени яйца, пълнени чушки и т. н.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари