Лесен постен пролетен гювеч на фурна. Да си оближеш пръстите
10 Май 2016
15225
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
картофи - 5 - 6 бр. пресни
тиквички - 1 бр.
малка
зелен фасул - 100 г
грах - 100 г
моркови - 1 бр.
бамя - 5 - 6 бр.
чушки - 2 бр.
домати - 2 бр.
зелен лук - 2 - 3 стръка
червен пипер - 1 с.л.
брашно - 1 с.л.
олио - 2 - 3 с.л.
сол
магданоз
зелен фасул - 100 г
грах - 100 г
моркови - 1 бр.
бамя - 5 - 6 бр.
чушки - 2 бр.
домати - 2 бр.
зелен лук - 2 - 3 стръка
червен пипер - 1 с.л.
брашно - 1 с.л.
олио - 2 - 3 с.л.
сол
магданоз
Картофите се обелват и заедно с другите продукти (без граха) се нарязват на парчета.
Поставят се в огнеупорен съд, посоляват се и се объркват добре. Добавяме олио, червен пипер, брашно и разбъркваме.
Доливаме около 1 ч.ч вода. Поставяме в студена фурна, след което печем на 200 градуса. Готовото вече ястие поръсваме с магданоз.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари