150 гр масло
80 гр пудра захар
4 белтъка
100 гр брашно
100 гр кокосово брашно
За глазурата:
200 мл прясно мляко
160 гр захар
40 гр какао
70 гр масло
За тестото:
Разбийте размекнатото масло с 1/2 от пудрата захар на светъл крем. Отделно разбийте белтъците на твърд сняг с останалата захар. Постепенно се добавят брашното, кокосовото брашно и внимателно - белтъците. Бърка се само в една посока, за да не спадне обемът. Сместа се изсипва в намазнена и набрашнена форма или тавичка. Слага се в умерена фурна и се пече до леко порозовяване.
За глазурата:
Всички продукти се слагат в тенджерка и се слагат на котлона, на умерен огън, докато сместа почти заври и захарта и маслото се разтопят.
Сладкишът се оставя да поизстине леко, след което се залива с леко охладената глазура.