18 Март 2014
23354
Снимков материал: pixabay.com
Когато приготвяте пуканки у дома, може да приложите този трик, с който ще бъдат по-полезни за здравето. Само накиснете царевичните зрънца във вода за 10 минути, а после ги подсушете и пригответе както обикновено го правите.
Така пуканките ще се приготвят по-бързо, а освен това, ще останат по-малко неразпукани царевични зърна. Другото предимство на тази лесна процедура е, когато накисвате царевицата във вода, я правите по-лесно смилаема, тъй като се премахват инхибиторите, с които е обработена, за да не покълва.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари