Първи ден
9.00 – 2 супени лъжици ориз + 1 чаена лъжичка ленено масло + 1 краставица.
11.00 – 1 грейпфрут + половин парче пилешки гърди без кожа.
13.00 – пилаф от 3 супени лъжици ориз , половин морков, 1 чаена лъжичка слънчогледово масло и 1 домат.
15.00 – 120 г пуешко + 200 г броколи.
19.00 – 120 г риба.
Втори и трети ден
9.00 – 1 яйце + 2 сухара + 10 г краве масло.
11.00 – пилаф от 2 супени лъжици ориз + 30 г стафиди + 1 чаена лъжичка слънчогледово масло.
13.00 – половин парче пилешки гърди + 1 домат + 1 краставица.
15.00 – 100 г пуешко + 2 чаени лъжички слънчогледово масло + половин тиквичка.
19.00 – 100 г риба + 2 краставици.
Четвърти ден
9.00 – пилаф от 3 супени лъжици ориз + 1 чаена лъжичка слънчогледово масло + 50 г черни стафиди.
11.00 – 3 супени лъжици елда + 1 чаена лъжичка ленено масло + 30 г бели стафиди.
13.00 – половин парче пилешки гърди + 2 краставици + 1 морков.
15.00 – 2 супени лъжици ориз + броколи + 1 краставица.
19.00 – 200 г скариди.