Лесна и бърза вечеря за любителите на италианската кухня. Пица с макарони.
30 Март 2015
153691
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
400 г макарони
300 гр печурки
100 г шунка
произволно количество кашкавал по вкус
кетчуп
сирене
колбас по избор
малко риган
2 яйца
1 чаша кисело мляко (или сметана за готвене)
Макароните сварете в солена вода, изцедете ги и изплакнете със студена вода. След това добавете на кубчета нарязаната шунка, колбаса, рендосаният кашкавал, сирене, кетчуп и риган. В малко олио запържете гъбките, подсолете ги, а след това да ги добавите в останалите съставки. Всичко това разбъркайте добре, след това поставете в някакъв съд, предварително намазан с маргарин или масло.
Накрая разбийте яйцата и киселото мляко, а след това прибавете в макароните. Поставете ги във фурната и печете на 200 градуса.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари