Лесна и бърза домашна лютеница
6 Октомври 2014
22361
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
5 буркана готов айвар
3 патладжана
олио
Количеството айвар и патладжан можете да определите на вкус.
Патладжаните поставете във фурната да се изпекат, а след като приключите с печенето, ги обелете и смелете. В тенджерка излейте готовия айвар, а след това добавете смелените патладжани заедно с малко олио. Запържете сместа за 1 час.
Преди да приключите с пърженето, затоплете бурканите, в които ще налеете лютеницата, в топла фуррна, а след това прехвърлете горещата лютеница в тях. Пълните буркани поставете отново в изключена фурна да престоят няколко часа, а след това охладете в хладилник.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари