ПРОДУКТИ
1 ч.ч. ориз - 250 г, 1 стрък праз лук , 1 морков, 5-6 маслини, 200 г гъби, домат, черен и червен пипер по желание, 1 чушка, 1 глава лук - може и пресен, магданоз и олио
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Измиваме ориза и го сипваме в намазана с олио тавичка.
Прибавяме вода в съотношение 2:1.
Запържваме леко на котлона всички зеленчуци - праза, гъбите, лука, нарязания морков, чушката и домата.
Заливаме ориза с тази смес и печем ястието до готовност. Накрая го поръсваме с магданоз и поднасяме.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари