Лесна кремсупа от зеленчуци
21 Юни 2012
14747
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Всички зеленчуци се измиват и нарязват. Поставят се в тенджера с около 1 л вода. Оставя се да заври, след което още около 15 минути да ври. След като са се сварили зеленчуците се пасират и супата се връща на слаб огън. Добавя се маслото и солта. Изключва се котлонът. Сервира се полухладка, може и с крутони.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари