Лесна пилешка каша с бутчета
15 Декември 2014
35104
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилешките бутчета заедно с морковите се варят в подсолена вода. После водата, в която са се варили, се оставя да се охлади. Брашното се запържва с олиото в тиган. Добавя се Вегетата, солта и охладената вода, в която са се варили бутчетата. Накрая се добавят пилешките бутчета и моркова, и ястието се оставя на по-тих огън, докато се получи каша.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари