Лесна рецепта за карфиол с кус-кус на микровълнова
6 Март 2012
19699
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смесете карфиола, кус - куса, маслото и бульона в съд за микровълнова фурна. Покрийте съда с капак. Задушавайте 4-5 минути на максимална степен. След като заври, разбъркайте сместа добре, поръсете с кашкавала и върнете в микровълновата за още 5 минути.
Сервирайте като студена или топла гарнитура.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари