Лесна салата с царевица и риба тон
22 Декември 2011
52875
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Замразената царевица (250 г) се вари на пара за 20 минути. Слага се в голяма купа и се добавят консервата риба тон (1 бр), зеленият лук (1 бр), нарязан на ситно, червената чушка (на дребни кубчета), краставицата (обелена и нарязана на кубчета) и обезкостените маслини (10 бр), нарязани на колелца. Полива се със зехтин (2 с.л.) и оцет (1 с.л.) и се осолява на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари