Лесни варени гевречета
30 Ноември 2013
47671
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
От брашното, маята, захарта, солта и водата замесваме средно меко тесто. Тестото оставяме да втаса 30 минути. От тестото правим гевречета. В тенджера слагаме вода да ври. Във врящата вода слагаме направените гевречета. Варим, докато не излязат на повърхността. Изваждат се и се овалват в сусам. Подреждат се в тава, покрита с хартия за печене. Пекат се на 180 градуса 15-20. Когато ги извадим от фурната ги поръсваме с вода и покриваме с кърпа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари