1 опаковка замразени кроасани (8 бр.) или същото количество бутер тесто
Нутела (или друг вид течен шоколад)
пудра захар
Загрейте фурната на 175 градуса и покрийте тавичка с хартия за печене. Развийте тестото за кроасаните (разточете бутер тестото и го разделете на 4 еднакви квадрата, които после разрежете по диагонал на 2 триъгълника). Намажете тънък слой от течния шоколад върху всяко триъгълниче, като оставите острия край ненамазан). Навийте на кроасани, претъркаляйте ги с длан напред-назад няколко пъти върху плота, за да се запечатат добре и да се разпредели равномерно плънката.
Изпечете в загрятата фурна за 12-15 минути, докато повърхността им стане златисто-кафява. Оставете кроасаните да се охладят 5-10 минути, след това поръсете с малко пудра захар.