За тестото:
2 опаковки бутер тесто
За намазване:
течен шоколад (Нутела)
За крема:
200 мл сметана
1 пакетче пудинг ванилия
100 гр. масло или маргарин
Бутер тестото се разточва леко и се нарязва на ленти с ширина 3-4 см. Всяка от лентите се навива около формичка за фунийки (може да си ги направите и от алуминиево фолио), предварително намазана с тънък слой маргарин. При навиването се внимава да се припокрива с лентата половината от вече навитата част от тестото.
Пекат се на 220 градуса в предварително загрята фурна и в тава, покрита с хартия за печене. Щом се охладят, внимателно се изваждат от формичките. След това се намазват отвътре с течен шоколад с помощта на дълъг нож. После се пълнят с ваниловия крем с помощта на шприц.
Кремът се приготвя по следния начин:
Пудингът се приготвя според указанията на опаковката и когато е готов, в охладения пудинг се добавят 100 гр. масло и се бърка, докато напълно се разтопи. След това се оставя в хладилник до пълното му охлаждане. Междувременно сметаната се разбива в купа, студеният пудинг се разбива с миксер и щом масата стане еднородна, към нея внимателно се прибавя сметаната. С получения крем се пълнят приготвените формички. Отгоре се украсяват на вкус.