Лесно реване
22 Декември 2011
112593
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиваме добре яйцата със захарта, към тях прибавяме бакпулвера и брашното. Разбъркваме сместа и изсипваме в подходяща тавичка.
Печем в предварително загрята фурна на около 200 градуса.
След като се опече реването, изваждаме от печката и оставяме да изстине.
През това време приготвяме сиропа – загряваме водата и разтопяваме в нея захарта. С горещия сироп заливаме с лъжица малко по малко цялото реване и оставяме да се напои добре.
Преди да сервираме – режем парчета и ги украсяваме със сметана и поставяме отгоре малък плод за красота.
Реването се прави много лесно и е невероятно вкусно.
Децата ви ще го харесат, а и веднъж в месеца може да се поглезите с нещо сладко.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари