за 2 рула:
7 яйца
1/2 чаша захар
1/2 чаша брашно
за крема:
1 чаша Нутела (течен шоколад)
110 гр. (1/2) опаковка крема сирене
1 1/2 чаша гъста сметана
какао на прах
Загрейте фурната на 180 градуса. Разбийте яйцата със захарта на висока скорост, докато побелеят и станат пухкави. Добавете брашното и го разбийте внимателно на бавна скорост към останалите продукти. Покрийте 2 плоски правоъгълни тавички с хартия за печене. Разделете тестото между двете тавички и го изравнете добре, като загладите повърхността. Печете рулата за 10-12 минути, докато покафенеят леко. Щом ги извадите от фурната, ги навийте заедно с хартията и ги оставете да се охладят.
За крема: разбийте с миксер крема сиренето и Нутелата. Разбийте на високи обороти и сметаната, докато се оформят връхчета. Внимателно пресипете в сметаната сместа с шоколада и крема сиренето. Трябва да се хомогенизират добре.
Развийте внимателно рулата, като отстраните хартията. Отгоре нанесете крема на равномерен пласт. Завийте ги отново. Поръсете щедро с какао. Оставете в хладилник за поне 1 час, преди да сервирате.