Лечебните свойства на джинджифила

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Лечебните свойства на джинджифила
64031
Снимков материал: pixabay.com
Лечебните свойства на джинджифила

Джинджифилът е естествено средство което помага на стомашно-чревния тракт , той е възпиращо средство срещу възпаление и гадене, и е бил използвана в продължение на години за лечение на киселини .

джинджифил

Джинджифилът е използван повече от 2000 години в Китай, като подправка за готвене и лекарство за лечение на широк спектър от състояния, включително диария, разстроен стомах и киселини. Той продължава да се използва в модерните времена за тези и други видове стомашни заболявания, като морска болест, сутрешното гадене, колики, газове и загуба на апетит.

Според Университета на Мериленд, дневните дози от джинджифил при гадене , газове, киселини или лошо храносмилане , включват от 2 до 4 г пресен корен, или от 1.5 до 3.0 мл течност или екстракт.

За предотвратяване на повръщане, 1 г на прах джинджифил може да се взема на всеки четири часа до четири дози дневно, или 1 г джинджифил капсули три пъти дневно.

Джинджифилът премахва газовете , което облекчава храносмилането и намалява спазмите в стомашно-чревния тракт. Джинджифилът е успокояващо средство, което работи чрез намаляване на възпалението в стомаха и създаване на бариера срещу стомашната киселина или други дразнещи вещества. Едно изследване показава, че джинджифилът повишава нормалните, спонтанни движения на червата и помага на храносмилането.
 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft