Лешников кейк
9 Януари 2013
16771
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В голяма купа смесете бакпулвера и двата вида брашно. След това натрошете лешниците и ги смесете със солта. Разбийте с миксер яйцата и захарта, докато се получи бял крем. Прибавете и разтопеното масло. След това постепенно прибавяйте от брашното и натрошените лешници. Накрая ароматизирайте с ром. Изсипете сместа в кръгла форма и печете на предварително загрята до 160 градуса фурна. Необходими са около 40 минути. Готовият кекс може да поръсите с пудра захар или шоколадова глазура.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари