250 гр масло (размекнато)
300 гр захар
4 яйца
230 гр брашно
1 чаена лъжичка бакпулвер
85 гр кокосово брашно
3 лимона (60 мл лимонов сок и 3 супени лъжици настъргана кора от лимон)
малко пудра захар (за поръсване)
Разбийте на пяна маслото със захарта и едно по едно добавете яйцата.
Смесете бакпулвера и кокосовото брашно с брашното и ги добавете в сместа от масло и яйца.
Накрая добавете сока от лимон и кората от лимон.
Покрийте тавичка за печене (20 × 30 см) увиете с хартия за печене и изсипете вътре сместа. Загладете добре.
Печете на 180 градуса около 30 минути, или докато при проба с дървена клечица нищо не залепва по нея.
Оставете сладкиша да се охлади напълно, преди да го нарежете. Преди да сервирате, поръсете го с пудра захар.