Лимонов чай с шампанско

1 Февруари 2012
2667
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Чаят се залива с врящата вода. След 5 минути отварата се прецежда и към нея се добавят захарта, сокът от 1/2 лимон и спираловидно обелената кора на 1 лимон. След като изстине, в подсладената и ароматизирана отвара се налива шампанското.
Поднася се във високи чаши за шампанско, гарниран с лимонова спирала.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари