Лимонови шишчета с риба
18 Април 2012
14413
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязаните на кубчета филета от риба се овкусяват със сол и черен пипер и се оставят на хладно за 30 минути. Нанизват се на шишове, като между всяко парче риба, се слага кръгче лимон и лук. Шишчетата се намазват с олио и се пекат на гореща скара. Поднасят се със салата според сезона и отделно се сервира сос Тартар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари