Линда Петкова не издържа - изригна срещу критиките за скъпите й козунаци:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Линда Петкова не издържа - изригна срещу критиките за скъпите й козунаци:
3910
Източник: standartnews.com
Снимков материал: pixabay.com
Линда Петкова не издържа - изригна срещу критиките за скъпите й козунаци:

Преди време ви показахме новата партида вкусни козунаци, излезли изпод ръцете на съпругата на бившия премиер - Линда Петкова . Тогава много хора възнегодуваха срещу доста "солените" цени на козунака на известната кулинарка.

Сега Линда, провокирана от критиките и негативните коментари, обясни защо козунаците й са толкова скъпи

В профила си в социалната мрежа тя посочва, че както всяка сладкарница и пекарна, и нейната си има разходи.

Линда Петкова козунаци

"За поредна година, всяка домакиня, пекарна или хлебозавод, предлагат на своите приятели и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, но не само вкусни, а и уникални! Защо уникални? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е защото искаме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова непоносимост, а просто, защото искаме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи единствено и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или така наречните разходи!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, данъци, застраховки, входна такса, счетоводител …..

и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година правим експерименти, които отнемат прекалено много време, за да могат безглутеновите козунаци да станат, както трябва. Защото всяка партида брашно е различна, и защото всяка година излизат нови и интересни хранителни продукти на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са така пухкави и така меки, но за сметка на това са без глутен и много по-вкусни!

"Задайте си въпроса, ако направите козунак по традиционна рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени продукти, които са нужни за направата му, с часовете прекарани в кухнята, за колко лева бихте го продали ???? За 2,50лв. за 5лв. За 10лв. (wink)", пита в заключение тя. 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft