Лучена супа по средиземноморски
25 Февруари 2012
7781
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр. лук кромид стар
1000 мл. бульон пилешки
20 гр. масло
100 гр. кашкавал (топено сирене)
1 франзела
Почистете лука и го нарежете на тънки ивици. Запържете го леко в маслото. Прибавете бульона, подправен със сол, черен пипер и лимонов сок. Оставете супата да ври 20минути. Нарежете франзелата на филийки и ги запечете със сиренето (кашкавала). Поднесете топлата супа с филийка франзела.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари