Любимата ни рецепта вкъщи- златни рулца с пълнеж, достоен за на най- скъпия ресторант

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Любимата ни рецепта вкъщи- златни рулца с пълнеж, достоен за на най- скъпия ресторант
Любимата ни рецепта вкъщи- златни рулца с пълнеж, достоен за на най- скъпия ресторант
58494
Любимата ни рецепта вкъщи- златни рулца с пълнеж, достоен за на най- скъпия ресторант
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешкото филе е истинско кулинарно платно за творчество. Помислете само колко различни ястия можете да направите от този продукт. Пилешкото месо е полезно за всички: то е нежно, бързо се мариновано, не изисква дълга обработка, може да се добави към салати , да се сервира като пълноценно ястие и да се вплете в интересни ястия

Днес определено ще попълнете кулинарната ви книга с нова рецепта. Вижте как можете да приготвите невероятни пилешки рулца с необичаен пълнеж от зеленчуци, крема сирене и орехи. Тази почерпка, несъмнено, може да заеме почетно централно място на празничната трапеза!

 

Съставките

Пилешко филе 500 g

лук 1 бр

моркови 1 бр

Крем сирене 100 g

орехи 40 g

Яйце 1 бр

галета на вкус

Слънчогледово масло на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

 

подготовка

Измийте и нарежете пилешкото филе на малки слоеве,начукайте обилно месото, посолете и добавете черен пипер.

Обелете и нарежете лука, настържете обелените моркови на едро ренде. Запържете лука в тиган в слънчогледово масло до прозрачност, добавете моркови и варете до омекване. Поръсете подправки на вкус.

Нарежете крема сиренето на малки кубчета и го поставете в тиган, като бъркате съставките постоянно, изчакайте, докато сиренето се разтопи и масата стане хомогенна. Прехвърлете печенето в дълбока купа, добавете нарязаните орехи и разбъркайте добре.

На ръба на пилешкото месо сложете 1 с.л. л. пълнеж и навийте на  руло . Направете същото с останалите съставки. След това потопете рулцата в яйчената смес и оваляйте в галета.
Запържете ястието в тиган със затоплено слънчогледово масло от двете страни до готовност.

Поставете готовите рулца върху чиния, покрита с хартиена кърпа, за да се отървете от излишната мазнина. Сервирайте лакомства със домашен сос от таратор и пържени картофи . Ако искате да приготвите такова златно лакомство, споделете го на страницата си, така че рецептата да ви е под ръка.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft