Любимото ни мезенце за пред сериала - бирени пръчици! Винаги имам под ръка 4-те продукта, защото...
22 Август 2016
167524
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тези изкусителни бирени пръчици с кашкавал и бекон могат да бъдат предложени като предястие преди основното хранене или като отделно ястие. Вкусни са дори и студени в деня след приготвянето им.
Продукти:
450 гр. бутер тесто
350 гр.
бекон
200 гр. сирене Чедър или кашкавал
1 ч.л. провансалски билки или подправки на вкус
Приготвяне:
- Нарежете бекона на тънки дълги ивици, трябва да се получат 25-30 парчета.
- Размразете бутер тестото, разстелете го, след това намажете с яйце и поръсете с настърган кашкавал и билки.
- Леко минете с точилка по повърхността на тестото. Нарежете го на ивици с ширина 2 см.
- Всяка тестена лента увийте в лента бекон и ги подредете върху тава, покрита с хартия за печене или фолио.
- Печете на 180 ° в продължение на 30 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари