1 литър пилешки бульон (4 чаши)
1 чаша царевично брашно (качамак на прах)
3/4 чаши настъргано сирене чедър
415 гр. червен боб от консерва – отцеден и измит
2 стръка пресен лук, нарязан на тънко
1 ч.л. чили на прах
зехтин
Покрийте форма за печене с подвижно дъно с хартия за печене.
Сложете бульонът да заври в дълбок съд. Бавно разбъркайте качамака в бульона, докато се смесят, след това бъркайте с дървена лъжица около 5 минути, или докато сместа се сгъсти. Махнете от огъня; разбъркайте вътре сиренето, докато се разтопи. Добавете и боба, пресния лук и чилито. Изсипете сместа в приготвената форма и я притиснете добре към дъното и стените. Загладете повърхността и оставете в хладилника за 20-тина минути, да се охлади.
Загрейте фурната на 200C. Покрийте тавичка за печене с хартия за печене. Обърнете втвърдения качамак върху дъска за рязане. Нарежете на 12 резена. Поставете ги върху тавата и леко ги намазнете със зехтин. Печете ги 25 минути, докато станат хрупкави и златисти.