Лятото всички вкъщи обожават да ги посрещна с тази вечеря, само като я видят и за миг изчезва...
5 Юли 2017
37937
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими Продукти
1-1, 2 кг, тиквички (5 броя със средна големина)
300 гр. сирене
5 яйца
1 глава лук
100 мл.
олио
смелен черен пипер
сол на вкус
Начин на приготвяне
Измивате и нарязвате тиквичките и лука на кубчета. Пресипвате ги в тава или съд от йенско стъкло за печене.
Добавяте олиото, смеления черен пипер и солта, разбърквате и ги слагате да се пекат във фурна загрята на 180-200 градуса за 30-40 минути, докато омекнат.
Натрошавате сиренето и прибавяте яйцата, разбърквате сместа. Заливате полуготовите тиквички с нея и я оставяте на пласт или я разбърквате с тях в тавата.
Печете още 15-на минути до златист цвят на коричката на мусаката с тиквички.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари