Магерица - агнешка супа по гръцки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Магерица - агнешка супа по гръцки
Магерица - агнешка супа по гръцки
admin
Добавена от: admin
11618
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сложете добре измития агнешки комплект в подсолена вода (около 1 л) и варете около 30 минути. По време на варенето, обирайте пяната. След това изцедете и нарежете на ситно дреболиите. В тигана, запържете за съвсем кратко нарязания на ситно лук със зехтина. Прибавете нарязаните дреболии и нарязания на ситно копър. Бъркайте няколко минути. Прибавете сместа към бульона от варенето. Добавете ориза и варете още около 20 минути. Добавете накъсаната маруля и варете още около 10 минути. Свалете от котлона застройте с яйца и сока от двата лимона. Подправете с черен пипер.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft