Превкусна магическа торта. Магическа е, защото от една смес се появяват три слоя в тортата и изглежда фантастично.
Белтъците се разделят от жълтъците. Разбиват се белтъците на твърд сняг и се добавя малко алкохолен оцет. Отделно жълтъците се разбиват със захарта и ваниловата захар, докато хубаво се разбият и се разтопи цялото количество захар. Маслото се разтопява и се оставя да се охлади. Охладеното масло се добавя към жълтъците и се разбива, след това се добавя и брашното се бие до гладка смес. Добавя се хладкото мляко малко по малко и отново се разбива с миксер. В тази смес се прибавят разбитите белтъци като се разбърква с дървена или силиконова лъжица бавно, за да не останат бучки от белтъка.
Тестото се поставя в намазнена тава (по-малка - 23Х23 см е достатъчно) и се пече в предварително загрята фурна на 165 градуса около 40-50 минути -зависи от фурната, докато получи отгоре красив златист цвят. Когато пипнете повърхността с пръст, отгоре трябва да има коричка, а вътре да е мек. Оставя се да се охлади, след което се поръсва с пудра захар и се нарязва на кубчета.